Boligerne

Hvis du eller din pårørende snart skal til at flytte i plejebolig, kan du læse mere om boligtyperne på Plejecenter Oasen herunder.

Lidt om boligerne

Oasen består af 22 plejeboliger samt en aflastningsbolig. Boliger består af et kombineret opholds- og soverum, en gang med tekøkken/køleskab og et stort handicapvenligt badeværelse.

Der er som fast udstyr i alle boligerne monteret skinner til evt. brug af loftlift. Udover en plejeseng er boligen umøbleret og kan indrettes helt efter eget ønske.

Vær opmærksom på, at møbler og belysning skal placeres hensigtsmæssigt, så medarbejderne kan yde pleje og praktisk bistand sikkerhedsmæssigt forsvarligt. Det anbefales at møblere plejeboligen med velkendte ting. Vi står gerne til rådighed med vejledning.

Fællesarealerne

Huset er bygget op omkring en kerne, som indeholder et fællesrum, kontor, depot, vaskeri, omklædning m.m. Fra kernen udgår til hver side en fløj. I den ene fløj er der 7 etværelses lejligheder samt et fællesareal for beboerne. I de andre fløje er der enheder med henholdsvis syv og otte etværelses lejligheder, begge med tilhørende fællesareal.

Fællesarealerne er indrettet med opholdsafdeling, hyggekrog, anretterkøkken og aktivitetsplads.

Hvad skal du være ekstra opmærksom på, når du flytter ind?